کنجاله سویا خارجی- پرک

کنجاله سویا خارجی- پرک:

یکی از مرغوب ترین دانه های غلات، دانه روغنی سویا می باشد. این محصول ترکیبات منحصر بفردی دارد که با توجه به آن، کاربرد ها و مصارف مختلفی را برای آن در نظر گرفته می شود. برای تولید کنجاله سویا خارجی- پرک از دانه های سویا استفاده می شود که به علت دارا بودن روغن غیر اشباع، برای مصارف روغن کشی بسیار مناسب و کارآمد می باشند.

بهترین دانه روغنی سویا، از محل تولید آن قابل تهیه می باشد. دانه های روغنی سویا انواع مختلفی دارند که درجه بندی کیفی آن ها نیز بسیار مهم است. استخراج روغن از دانه های سویا توسط ابزار های خاص و شیوه های منحصر به فردی انجام می شود. پس از تهیه روغن دانه سویا، کنجاله سویا خارجی- پرک می توان تولید نمود.

مصرف کنجاله سویا خارجی- پرک:

با وجود گرفتن روغن از دانه های سویا، هنوز دانه های سویا حاوی مقادیر قابل ملاحضه ای پروتئین می باشند. پروتئین کنجاله سویا خارجی- پرک، برای مصارف خوراکی دامی بسیار مناسب می باشد. کنجاله های تولید شده به صورت عمده در بازار عرضه می گردد.

علاوه بر کنجاله سویا خارجی- پرک می توان کنجاله سویا خارجی – پلت نیز از دانه های سویا تهیه نمود.

ترکیبات:

پروتئین:  ۴۳-۴۵%/ min ۴۱%
چربی:  ۱.۲% / max۱.۵%
رطوبت:  ۱۲-۱۳% / max ۱۳%